Doba dnes není jednoduchá, a proto se Vám snažíme co nejvíce usnadnit předávání vozů. Vzhledem k okolnostem, které nyní mohou stěžovat cestu k nám do pražského Karlína (kde běžně vozy předáváme), jsme připravili možnost dovozu automobilu.

Naše služba Vám ušetří drahocenný čas, či vyřeší situaci, kdy nemůžete nebo nechcete cestovat do hlavního města. Rozvážíme do velkých měst po celé republice. V rámci Prahy jsme schopni vůz přistavit až před dveře. Cena naší služby v metropoli je fixních 1.200,- korun.

V případě doručení vozu mimo Prahu se částka odvíjí od vzdálenosti. Do Ústí, Teplic či Liberce je to lehce přes 2.000 korun. Dovoz do 130 kilometrů vzdálené Jihlavy stojí 3.000 korun a doručení do moravské metropole Brna, skrz děsivou dálnici D1, stojí 4.000 korun. Nejvzdálenější a zároveň nejnákladnější je doručení do bezmála 400 kilometrů vzdálené Ostravy. Auto tam doručíme za 6.600 korun. V ceně je započítaná práce dvou řidičů (aby se společně mohli vrátit do Prahy) a také náklady na pohonné hmoty.

Všechna města do kterých vozy doručujeme včetně finančních nákladů najdete v přehledné mapce. Kalkulace se může ještě mírně lišit, dle Vaší přesné adresy. Vše Vám ale rádi vysvětlíme na zákaznické lince:
+420 777 290 154.