Volvo upravilo podmínky pronájmu svých vozů v rámci služby Volvo Care. Jedná se o pronájem vozů švédské značky přímo od automobilky. Zákazníci nyní mohou vyměnit nebo vrátit vůz po 4 měsících oproti původním 12 měsícům.

Automobilka nyní umožňuje uživatelům služby, vyměňovat si vozidla každé čtyři měsíce. Pokud tedy začnete s modelem XC40 a o čtyři měsíce později se rozhodnete, že přesedláte do sedanu S60, můžete tak učinit. Zákazníci mohou také službu zrušit po čtyřech měsících.

Zkrácený harmonogram by mohl nalákat více zákazníků zejména v oblastech, kde je v létě příjemný sedan, ale zimní měsíce vyžadují robustnější SUV. Všechna čtyři vozidla dostupná ve službě jsou vybavena pohonem všech kol.

Care by Volvo je služba podobná flexibilního pronájmu od Driveta. Měsíční sazba zahrnuje vozidlo, údržbu a pojištění. Jeho počáteční spuštění bylo tak populární, že přemohlo kapacity automobilky a vedlo to ke značnému zpoždění dodávek.

S Driveto Flexibilním pronájmem si ale nemusíte vybírat jen z nabídky čtyř modelů značky Volvo. Na flexibilní pronájem máme daleko širší nabídku aut různých kategorií i cenovek a navíc, s námi můžete skončit kdykoliv to bude třeba. Klidně i po dvou měsících.