Následující týdny budou v Česku ve znamení významných restrikcí. Vláda vyhlásila omezení volného pohybu osob a hlavně uzavřela zhruba polovinu obchodů a služeb. My v Drivetu vyřizujeme vše on-line, takže naše služba flexibilního pronájmu vozů funguje dál.

Vzhledem k uzavření autosalónů a autobazarů jsme jedinou možností, jak si nyní pořídit nové auto. Všechny vozy čistíme ozonem, předáváme v ochranných pomůckách především je dovezeme až k Vám.

Po Praze účtujeme za dovoz pouhých 200 Kč. Doručení po Čechách vás vyjde na 500 Kč, na Moravu auto dovezeme za 1.000 Kč a doručení do nejvzdálenějšího Slezska stojí 2.000 Kč. Jedná se o férovou a přátelskou cenu, která by neměla výrazně zatížit váš rozpočet.

Zároveň jsem spustili speciální nabídku. U vybraných aut rušíme startovací poplatek! K pořízení auta už nepotřebujete žádné peníze předem. Na rozdíl od naší klasické nabídky flexibilního pronájmu, můžete tato auta vrátit nejdříve za 6 měsíců. Ve speciální nabídce najdete vozy všech kategorií od Škody Fabia, přes oblíbené Superby, až po SUV od Alfy Romeo a Audi. KOMPLETNÍ NABÍDKU NAJDETE ZDE!

Nečekejte na auto. Zůstaňte flexibilní s Drivetem!