Audi Q8

Vzhledem k číselnému označení se dá považovat za vlajkovou loď SUV nabídky čtyř kruhů, což platí jen částečně. Q8 přebírá nejmodernější techniku z vrcholného sedanu A8, navzdory jménu ale není největším SUV od Audi.Tím totiž s délkou 5.052 mm zůstává Q7, od níž je Q8 odvozena. Stylem a siluetou se vlastně jedná o takovou A7 mezi SUV modely.

Bezrámová okna zdůrazňují sportovní střih auta, které na rozdíl od jiných SUV-kupé má praktičtější siluetu. Jeho střecha začíná klesat až v zadní části karoserie, nikoliv u B sloupků jako u jiných takových aut, díky čemuž zůstává vzadu dost místa nad hlavou.

Velkorysý je také zavazadlový prostor s objemem 605 litrů. Nakládání usnadňuje široký vstupní otvor nebo vysoko otevírané víko zavazadelníku (standardně elektricky), potěší i možnost snížení nakládací hrany ze 79 na 71 cm pomocí vzduchového odpružení, díky němuž záď sjede blíže k vozovce.

Audi Q8 S-line na flexibilní operativní leasing

Audi A7

Designově vybroušený Sportback svým vzhledem oslavuje sportovní eleganci a jeho ostré linie a silueta kupé vyjadřují dynamický charakter. Mohutnými rozměry (na délku téměř 5 metrů) budí na silnicích pozornost, zatímco Vy si v interiéru užíváte velkorysý prostor. To platí i v zadní části, kde pro vyšší komfort nebylo nutné obětovat objem zavazadlového prostoru.

Interiér je precizně zpracovaný, přehledně uspořádaný a designově sladěný: Dva HD dotykové displeje s úhlopříčkou 10,1" a 8,6" a s vysokým rozlišením jsou součástí ovládacího rozhraní MMI High s funkcí touch response. Horní displej slouží k práci s informačně-zábavním systémem, zatímco spodní displej řidiči umožňuje ovládat klimatizaci a komfortní funkce a zadávat text. Tento model je vybaven exteriérovými a interiérovými doplňky S-line spolu s paketem Gravity. Ten obsahuje HD Matrix LED světlomety, ostřikovače světlometů, 4zónovou klimatizaci, ambientní a konturní osvětlení interiéru, vnější zpětná zrcátka elektricky sklopná a Audi Sound System (10 reproduktorů). Pořizovací cena šplhá k 2.200.000 Kč.

Audi na flexibilní operativní leasing