Pořízení auta z Driveto Klubu je rychlé a bezstarostné. Když už ale auto máte, je potřeba s ním jednou za čas zajet do servisu na pravidelnou prohlídku a dvakrát za rok na výměnu pneumatik. I to ale už může být naprosto bezstarostné!

Je nám jasné, že času je málo. Člověk tráví den v práci a po práci je rád, že se přesune domů, případně do posilovny, do restaurace… ale ježdění do servisu není ta nejlepší kratochvíle. A tak jsme se domluvili s firmou Správa vozů Praha, která se o to postará. Vy se s nimi jen domluvíte buď na e-mailu pavel@spravavozupraha.cz či na telefonu 776 300 890. Tato služba funguje jako pick-up servis, takže za vámi přijedou, vy jen předáte klíče od auta a oni se již o vše postarají. Po servisu samozřejmě auto vrátí zpátky, zase dle domluvy.

Tato služba zatím funguje na území Prahy a Středočeského kraje a vyjde vás dle vzdálenosti na 975 Kč (do 1,5 hodin a 15 km) nebo 1625 Kč (do 2,5 hodin a 25 km).

Nejde ale jen o to, že se postarají o odvoz vašeho auta do servisu. Zároveň zajistí jeho řádné provedení, absolvují zkušební jízdu a vy tak máte jistotu, že auto, které se vám vrátí, je zase v bezvadném stavu.

Můžete tak tedy ráno vyrazit autem klasicky do práce, zaparkovat, předat klíče a odpoledne, než pojedete domů, už máte auto zase zpátky. A pokud by se servis protáhl, přivezou vám náhradní auto, takže budete moci stále pohodlně jet zase rovnou domů za rodinou.