Možná se to na první pohled nezdá, ale Driveto je vlastně e-shop. Ano, trochu specifický, ale zákazník si auto objedná online a jen si ho přijede vyzvednout. Nově navíc doručíme auto až domů. Auto od Driveta vám tak zaparkuje před vchodem ještě rychleji, než kurýrní služba s balíčkem z e-shopu.

Museli jsme reagovat na to, jaká situace aktuálně panuje. A to na všech frontách. Většina týmu pracuje z domova, v některých případech to však není možné, auta se musí připravit.

Proto ti, kteří přijdou s auty do styku, využívají ochranné pomůcky a navíc každé auto dezinfikujeme ozonem, který se dostane doslova všude a viry ničí téměř stoprocentně.

Aby si klienti jezdili pro auta k nám nedávalo úplně smysl, protože si auto pořizují z důvodu, že nechtějí přijít zbytečně do styku s dalšími lidmi. Taková jízda MHD pro nové auto je dost riziková. Nově tedy auta vozíme až domů – po Praze zdarma, mimo Prahu jen za náklady na přepravu.

Spustili jsme také speciální produkt, kdy je možné auto pronajmout na krátkou dobu, konkrétně na 4, 6 a 9 měsíců a není potřeba platit startovací poplatek. Taková nabídka je ideální pro ty, kteří auto běžně nepotřebují, ale v současné době se nechtějí přepravovat hromadnou dopravou.

Pro tento produkt jsme upravili i web, aby se o něm lidé jednoduše dozvěděli hned na úvodní stránce Driveta, kde má dominantní pozici, stejně jako na stránce Driveto Klubu a v hlavičce webu. Snažíme se prezentovat finanční výhodnost Driveto Klubu a hlavně jeho flexibilitu, která je v nenadálých situacích opravdu důležitá.

Zároveň je potřeba informovat o tom, že bezpečnost nebereme na lehkou váhu a že vše stále funguje, v současné době pro klienty vlastně ještě lépe, než kdy dříve, a rádi jim pomůžeme vyřešit jejich mobilitu.

Nebojíme se experimentovat a zjišťovat, co nejlépe funguje. To, co by dříve trvalo týdny, teď děláme téměř okamžitě. Jednáme rychle a web stále vyvíjíme.

Situace je složitá a my ji můžeme někomu pomoci trochu ulehčit tím, že zajistíme, aby mohl jezdit autem. Vytvořili jsme tedy produkt, který možnost pronájmu auta poskytne co nejvíce lidem. Je flexibilní, je rychlý a my jsme moc rádi, že je o něj zájem.