Pro Driveto se bezesporu jedná o velký krok. Naše výhradně online platforma na pořízení vozu zcela bez závazků tímto částečně vstupuje do offline světa. O zásadním zlepšení zákaznické zkušenosti jsme uvažovali už delší dobu. Výběr vhodné lokality zabral zhruba rok.

“Bylo pro nás prioritou zjednodušit a hlavně zpříjemnit proces předávání nových aut. První zákaznické centrum tomu zásadně pomůže. Dlouhodobou snahou je z procesu předávání a přebírání auta udělat pozitivní zážitek, který našim klientům co možná nejvíce usnadní ten jediný fyzický kontakt, který s naší službou mají.”
Adam Szabó, CEO Driveto

Nové zákaznické centrum v prvním patře nákupního centra Galerie Butovice nabízí především zásadní zvýšení komfortu pro klienty. Ti se pohodlně usadí v moderním interiéru a tým Driveta s nimi přehledně projde všechny předávací či vracení dokumenty. Na designu prodejny jsme spolupracovali s agenturou POLYO.

Součástí této generační změny je také rozsáhlé parkoviště v podzemních garážích Galerie Butovice. To slouží nejen pro klienty (zcela zdarma), ale především jako garáž pro šest desítek vozů, které Driveto nabízí na flexibilní operativní leasing. Je to benefit hlavně pro nerozhodné klienty, kteří by rádi vybrané auto viděli předem. Případně si mohou vybrat některé ze zaparkovaných vozidel, která jsou z většiny k dispozici nejpozději do 72 hodin. Kromě těchto 60 vozů má Driveto k dispozici několik desítek vozů u svých dodavatelů, které jsou dostupné do 14 dnů.

Nabídka aut z Driveta

“Díky tomu, že budeme mít většinu našich skladových aut na jednom místě, budeme schopni ještě urychlit proces předávání auta. Klient by tak mohl odjíždět i do jednoho dne od podepsání smlouvy.”
Adam Szabó

Zákaznické centrum Driveta v prvním patře Galerie Butovice je otevřeno každý den od 09:00 do 21:00.