Často se ptáte, jak se chovat k našim autům. Sestavili jsme proto deset nejpodstatnějších zásad zodpovědného uživatele flexibilního pronájmu.

1) DOKUMENTACE
V deskách najdete všechny dokumenty k vozidlu, včetně nejdůležitějších kontaktů. Je to vlastně taková Drivetí wikipedia. Když nevíte, co dělat - mrkněte do desek.

2) FAKTURACE
Pořádek dělá přátelé. Proto od nás čekejte výzvu k úhradě měsíčního nájmu vždy první den v měsíci. Kdybyste ji náhodou ve své poště nenašli - zavolejte. Po uhrazení Vám zpět pošleme fakturu, která slouží jako daňový doklad.

3) KOUŘENÍ
Kouření v autě je zakázáno. Při kouření v autě může snadno dojít k poškození interiéru. Navíc zápach z cigaret či elektronických cigaret se v autě nějakou dobu drží. Mějte na paměti, že vůz po Vás může sloužit ještě někomu dalšímu.

4) LIMIT KILOMETRŮ
Auta mají stanovený maximální počet kilometrů a ten je třeba pozorně hlídat! Flexibilní pronájem má tu výhodu, že můžete vůz kdykoliv vrátit. Proto zobrazujeme pro lepší orientaci i průměrný měsíční nájezd. Nestačí Vám kilometry? Potřebujete jednorázově na dlouhou cestu? Zavolejte nám a vymyslíme to!

5) TANKOVÁNÍ
Jsme jenom lidi. Natankovat benzín do dieselu není nic příjemného, ale dá se to vyřešit. Jakmile si to uvědomíte, volejte!

6) KONTROLA SERVISNÍHO PROTOKOLU
Garanční servisní prohlídky máte v ceně pronájmu. Až to bude třeba, zajedete do jednoho z našich smluvních servisů. Vždy si důkladně prostudujte dokumenty, které v servisu dostanete k podpisu, ať Vás nepřekvapí nečekaný náklad, který je nad rámec měsíčního nájemného. Když si nebudete jistí, volejte!

7) SERVISNÍ ÚKONY NAD RÁMEC
I když chceme, abyste se k auto chovali jako vlastnímu, nezapomeňte, že jakékoliv úpravy, montáže či demontáže můžete provést jen po konzultaci s námi. Difuzor, zadní křídlo nebo samolepka "turbo" možná vypadají efektně, ale nezrychlí Vás. Úpravy provedené bez našeho vědomí mohou být pokutovány.

8) PŘEZOUVÁNÍ PNEUMATIK
Přezutí i uskladnění pneu je zahrnuto v měsíčním nájmu. Na termín přezouvání Vás vždy s předstihem upozorníme mailem. Pak se stačí pouze objednat do jednoho z partnerských pneuservisů, jejichž seznam obdržíte při převzetí auta.

9) NEHODY
Předně zkontrolujte, zda jsou všichni v pořádku a poté nám hned volejte! Pro větší pravděpodobnost rychlého a kladného vyřízení škody ze strany pojišťovny je vždy vhodné kontaktovat i Policii ČR. Pojišťovny dbají na oficiální dokument a ve vlastním zájmu se tak vyhnete pozdějším nepříjemnostem.

10) PŘESTUPKY
To se občas stane. Nejsme soudci ani úředníci a o zavinění nerozhodujeme. Pokuta je vždy uhrazena provozovatelem vozidla. My ji pouze přeposíláme k osobě, která s námi uzavřela smlouvu. Proto raději nohu z plynu a parkujte v klidu.