Nekuřte v autě

Zápach z cigaret se usazuje v čalounění a nelze se ho zbavit ani důkladným čištěním. Mějte na paměti, že vrácené auto může putovat k novému zákazníkovi. Ten ho musí ho dostat bez zápachu a v perfektním stavu. Za kouření v autě jsme nuceni vystavit pokutu podle Všeobecných obchodních podmínek.

Hlídejte si povolený nájezd

Každé auto z Driveto Klubu má stanovený roční počet kilometrů, které může najet. Protože se nevážete a auto můžete kdykoliv vrátit, zobrazujeme u nabídek i průměrný měsíční nájezd. Kilometry se dají meziměsíčně převádět, takže pokud jeden měsíc najedete méně, než je stanovený limit, můžete kilometry dojet v některém z následujících měsíců, ve kterém máte auto v podnájmu.

Dodržujte pravidelný servis

Auta z Driveto Klubu mají od výrobce nastavené servisní intervaly a sama vám řeknou, kdy je potřeba jet do servisu. Pravidelné prohlídky v určených servisech jsou důležité pro zachování záruky a plné funkčnosti auta.

Cokoliv se s autem stane,  zavolejte!

Jsme tu pro vás v jakékoliv situaci, týkající se provozu auta. Potřebujete jet s autem do servisu nebo přezout pneumatiky? Stala se nějaká nehoda? Neváhejte se na nás kdykoliv obrátit.

Auto nám vraťte uklizené

Než nám auto vrátíte, zkontrolujte, že je umyté a uklizené. Díky tomu bude proces vrácení trvat v řádech minut. Když vrátíte auto špinavé a znečištěné, o vyčištění se postaráme my, ale na vaše náklady.

Na autě je zároveň zakázáno provádět jakékoliv úpravy. Například montování vlastních repro soustav, úpravy výfuku atp. Úpravy karoserie také vždy raději nechte odborníkům :).