Když se podíváme na to, jaká auta brázdí tuzemské silnice, bude jeden typ jasně dominovat. Jsou to kombíky. Pro karoserii kombi je charakteristická prodloužená linie střechy, která na rozdíl od sedanu pokračuje i nad zavazadlovým prostorem a je ukončena zadními dveřmi, které se otvírají vzhůru nebo do strany. Zadní dveře jsou oproti karoserii typu hatchback umístěny svisle. Prodloužená část střechy je na bocích doplněna třetí řadou bočních oken. V těchto místech mívají hatchbacky často rozšířený C-sloupek.

U kombi vozů je samozřejmě rozhodující velikost zavazadlového prostoru, která se pohybuje u malých auta cca od 400 litrů po téměř 700 litrů objemu u Škody Superb Combi či Mercedesu třídy E. Než si představíme výběr těch nejlepších kombíků na operativní leasing, je třeba zmínit i jejich nedostatky. Velikost kufru totiž není vše spásná a k negativům takových aut patří vyšší cena, horší obratnost a také horší výhled dozadu.

Hyundai i30 Wagon

i30 kombi je dlouhodobě nejoblíbenější auto na flexibilní operativní leasing z Driveta. Velkou užitnou hodnotu podpořenou slušnou výbavou a nízkou cenou ještě znásobuje zavazadelník o objemu 602 litrů. Jedná se opravdu o nejlepší auto v poměru cena vs. výkon. i30 z Driveta můžete mít už od 6 600 korun měsíčně.

Hyundai i30 Wagon na flexibilní operativní leasing

Kia Ceed SW

V čem jsou korejská dvojčata Hyundai i30 a Kia Ceed rozdílná? Protože se jedná o koncernové sourozence mají samozřejmě více společného. Po technické stránce téměr vše. Kia ale nabízí trochu více evropský design a především větší zavazadlový prostor. 625 litrů je hodnota, která už atakuje neotřesitelnou pozici Škody Octavia. Mezi auty na operativní leasing do 10 000 měsíčně, tak disponuje bezkonkurenčně největším kufrem.

Kia Ceed SW na flexibilní operativní leasing

Volkswagen Golf Variant

Volkswagen Golf je legenda. Už desítky let si drží výsadní postavení na trhu a proto se vyrábí již osmá generace. Poprvé se prodloužené varianta představila v roce 1993 a úspěšně doplnila tradiční karosářskou variantu hatchback. Ten v základním uspořádání sedaček nabízí kufr o objemu 380 litrů, kdežto kombi má 611 litrů. Golf své konkurenty předčí zejména ve vyspělé technice, vyšší úrovni základní výbavy a v precizních jízdních vlastnostech.

Volkswagen Golf Variant na flexibilní operativní leasing.

Volkswagen Passat Variant

Passat Variant je jako stvořený pro operativní leasing. Reprezentativní na pracovní cesty a praktický i na víkendy s celou rodinou. Dle statistik je to právě kombi provedení, které tvoří víc jak 70% prodejů modelu Passat. Zavazadlový prostor o velikosti 650 litrů totiž převeze pohodlně téměř cokoliv. Na flexibilní operativní leasing může být váš za částku okolo 12 000 měsíčně.

Volkswagen Passat Variant na flexibilní operativní leasing

Škoda Superb Combi

Škoda Superb se za léta na trhu vypracovala ve velmi kvalitní, atraktivní a oblíbené auto. Varianta kombi zcela odpovídá potřebám rodinného i reprezentativního auta. Jak je u české značky tradicí, i Superb drtí veškerou konkurenci velikostí zavazadelníku. 660 litrů je ještě o trochu víc než má koncernový sourozenec VW Passat. I proto je Superb vždy v popření zájmu zákazníků operativního leasingu. Věřte, že s tímto auto nikdy neprohloupíte.

Škoda Superb Combi na flexibilní operativní leasing