Dle statistik má na konci března přezuto na letní pneumatiky jen každý desátý český řidič. Loni ve stejnou dobu to byla čtvrtina motoristů a předloni dokonce 58 procent. Na odklad výměny gum měla vliv vládní opatření proti koronaviru. Povinnost mít na vozidle za zhoršených podmínek zimní obutí končí na konci března.

Pneuservisy sice zůstaly stále otevřené, ale tvrdá vládní opatření odradila většinu řidičů. Přezout na letní pneu není povinné, ale důležité. Podle testů výrobce Continental mají zimní pneu až o šest metrů delší brzdnou dráhu na suchu než letní pneumatiky při rychlosti 100 kilometrů za hodinu

Zákazníci Driveta s přezouváním žádné starosti nemají. Zimní i letní pneumatiky včetně přezutí i uskladnění mají všechna auta na flexibilní pronájem v ceně nájmu. S dostatečným předstihem Vás pravidelně informujeme o přezutí.

V případě, že nechcete mít s objednáváním na přezutí žádné starosti, rádi za Vás vše zařídíme. Zákazníci nás mohou kontaktovat na email zakaznik@driveto.cz či telefonicky na +420 777 290 154.