Jaro nám do Driveta přivezlo dvě velmi povedené novinky. Na flexibilní pronájem si můžete objednat zbrusu nový Volkswagen Arteon Shooting Brake a Hyundai Tucson.

Arteon Shooting Brake
Manažerský Arteon vychází z modelu Passat, přidává ale odlišný design, který si zákazníci oblíbili. Dosud se Arteon nabízel jen ve verzi liftback. Po faceliftu se ale inženýři rozhodli obohatit nabídku i o velmi atraktivní kombi s krycím názvem Shooting Brake. V automobilové hantýrce je to karoserie kombinující kupé s praktickým zavazadlovým prostorem typu kombi.

Zavazadlový prostor disponuje objemem 565 litrů - což je opravdu dostačující. Stejnou hodnotu má i Audi A6 Avant. Volkswagen Arteon Shooting Brake je o pár milimetrů delší než standardní Arteon, ale vzhledem k tvaru karoserie působí hlavně z bočního pohledu jako opravdu velmi dlouhé auto.

V Drivetu nabízíme k pronájmu výbavu Elegance s řadou příplatků. Všechna vyhřívaná sedadla, virtuální přístrojový štít, travel assist, navigace, 3-zónová klimatizace i parkovací kamera. O dostatečně rychlé přesuny se stará osvědčený dvoulitrový diesel s výkonem 200 koní spárovaný s automatickou převodovkou.

Nabídku Volkswagen najdete zde: driveto.cz/volkswagen

Hyundai Tucson
Zcela nový Tucson, pokročilý a experimentální není jen evolucí svého předchůdce, ale plnohodnotnou designovou revolucí. Jako lídr v oblasti progresivního designu nabízí kombinaci dynamických geometrických tvarů, ostrých úhlů a prvních parametrických skrytých světel na světě.

Právě přední maska  chladiče s ukrytými světlomety zaujme nejvíc. Výrazné denní svícení se slévá s mřížkou do jednoho celku. Potkávací a dálková světla Tucson má, jen jsou níže v nárazníku a nepůsobí příliš výrazně. Originální SUV zrozené v Nošovicích nabízíme na flexibilní pronájem ve výbavě Comfort, která obsahuje 17“ kola z lehké slitiny, digitální přístrojový panel, full LED přední světlomety, zadní kombinované LED svítilny, automatickou duální klimatizaci a zadní parkovací kameru, včetně vyspělých asistenčních systémů.

O pohon se stará osvědčená benzínová jednotka 1.6 litru s dostatečným výkonem 150 koní spárovaná s manuální převodovkou. Průměrná kombinovaná spotřeba se dle tabulek pohybuje okolo 7,5 litru.

Nabídku Hyundai najdete zde: driveto.cz/hyundai