Během posledních měsíců nám v garáži zaparkovalo několik zásadních modelů od značky Kia. Ceed Sportswagon se okamžitě zařadil mezi nejoblíbenější modely na flexibilní pronájem. Proto jsme rozšířili nabídku i o klasický hatchback a sportovně-praktický ProCeed.

Kia ProCeed

ProCeed je na trhu trochu zjevení. Atraktivní kombi shooting brake, tedy kříženec kombíku a kupé, nemá moc konkurentů. Zásadně se přitom odlišuje od běžného Ceedu Sportswagon. Dle designu zadní části se mu často přezdívá "baby Panamera". Přes lehce klesající záď si zachovává slušnou praktičnost - kufr má objem 594 litrů.

Ostře laděná varianta GT obohatí exteriér vozu o agresivnější nárazníky, červené prvky na masce chladiče nebo třeba o sportovní výfuk s aktivní klapkou a funkčními koncovkami. Sportovní kombi přijíždí na líbivých 18 palcových kolech a žene ho dopředu turbem dopovaná benzinová šestnáctistovka o výkonu 204 koní s automatickou převodovkou.

Kia ProCeed na flexibilní operativní leasing

Kia Ceed

Již třetí generace modelu Ceed se vyrábí v závodech ve Slovenské Žilině. Dynamické linie byly vyvinuty v designérském centru Kia ve Frankfurtu, protože korejci chtějí svůj nejprodávanější model co nejvíce vyladit pro potřeby evropských zákazníků.

Podvozek a technika je shodná se současnou generací Hyundai i30. Ceed se těší u českých zákazníků velké popularitě, o čemž svědčí i vítězství v hlasování veřejnosti Auto roku 2019. Výbava Fresh nabízí přední mlhové světlomety s přisvěcováním do zatáčky, kožený volant a hlavici řadící páky, systém aktivního vedení v pruzích nebo rádio s MP3 s 5" displejem. Obejít se musíte bez vyhřívaných sedadel a zadní kamery, kterou nahrazují parkovací senzory. Pořizovací cena šplhá k 450.000 Kč.

Kia Ceed hatchback na flexibilní operativní leasing

Kia Sportage

Pravdou je, že v průběhu příštího roku se k prvním zákazníkům dostane už představená nová generace Sportage. Tedy možná, protože výroba nových aut je celosvětově ochromená covidovou krizí a nedostatkem čipů. Končící generaci ale díky tomu můžete mít za velmi výhodných podmínek. Flexibilní pronájem středního SUV vyjde na 8.990 Kč měsíčně, včetně pojištění, ručení, druhé sady pneu, garančních servisních prohlídek a dálničních známek.

Za pozornost určitě stojí limitovaná Black edition. Nabízí pár atraktivních prvků, jako jsou černé nápisy, černá přední maska, stylová 17 palcová černá kola, přední Full LED světlomety nebo audio aparatura JBL s 8 reproduktory. Pořizovací cena se šplhá k 700.000 korun.

Kia Sportage na flexibilní operativní leasing