Audi A6 Allroad
A6 allroad quattro je skutečně všestranným vozem. Nabízí mimořádnou kombinaci výhod modelu Avant, jako jsou vysoký komfort a variabilita, a typických vlastností allroadových vozidel - pohon všech kol quattro a výrazný offroadový vzhled. Dá se bez nadsázky říct, že allroad je legenda. Poprvé se tento oplastovaný kombík objevil v roce 1998 a od té doby si drží skvělou pověst.

My jej na flexibilní pronájem nabízíme v bílé barvě Ibis s bohatou výbavou ve které nechybí kožené sedačky, automatická 4zónová klimatizace, 19 palcová litá kola, zadní parkovací kamera, audiosystém s deseti reproduktory nebo MMI navigace plus s dotykovým ovládáním MMI touch response.

Standardně je vůz vybaven vzduchovým odpružením s adaptivními tlumiči, které automaticky reguluje světlou výšku vozu. Podvozek může být až o 45 mm výše než u modelu Audi A6 Avant. K dispozici je sedm režimů včetně režimů "allroad" a "offroad" pro jízdu po nezpevněných cestách. Ceníková cena se vyšplhá k částce 2.100.000 korun. Na flexibilní pronájem si ho můžete pronajmout zde:

Audi na flexibilní operativní leasing

Volvo XC 60 R-design T6
Volvo XC60 už má svoje pevné místo v nabídce flexibilního pronájmu. Jedná o jedno z nejoblíbenějších aut z Driveta. Nyní nám ale v garážích zaparkovala verze s výkonným benzínovým dvoulitrem T6. Dynamické parametry jsou u tohoto SUV lepší než u mnohých "ostrých" hatchbacků. Výkon 335 koní je přenášen na všechna čtyři kola pomocí automatické osmistupňové převodovky. Motor má vždy dostatek výkonu a díky dvojitému přeplňování (kompresor pomáhá v nižších otáčkách, turbo zase v těch vyšších) potěší i svými reakcemi a odezvou na plyn.

Volvo i na devatenáctipalcových kolech hezky žehlí nerovnosti, na děravé silnici neodskakuje, ani nedává šanci nepříjemným rázům od náprav. Přitom ale není ani přehnaně houpavé. Podle výsledků testů bezpečnosti, které provádí organizace Euro NCAP, je XC60 jedno nejbezpečnějším aut vůbec. Už samotná konstrukce má být mimořádně tuhá a odolná, tento "hardware" však doplňuje i řada zajímavých bezpečnostních asistentů.

Náš kus má atraktivní modrou metalízu Bursting Blue, která patří k výbavě R-Design. Uvnitř nechybí virtuální kokpit, kožené sedačky, bezdrátové nabíjení pro mobilní telefon, zadní parkovací kamera či panoramatická střecha. Ceníková cena se vyšplhá přes 1.800.000 korun. Na flexibilní pronájem Vám stačí jen zlomek:

Volvo na flexibilní operativní leasing