V Česku od 1. března znovu platí výrazná omezení pohybu. Vláda minimálně na tři týdny uzavřela většinu obchodů i služeb a zároveň vyhlásila omezení cestování mezi okresy. My v Drivetu, díky kompletnímu on-line procesu výběru vozu, pokračujeme beze změny dál. Zůstáváme tak nejrychlejší možností, jak si nyní pořídit auto. Uzavřené jsou nadále showroomy automobilek, autobazary a s omezeným provozem skrz výdajové okénko se nyní potýkají i autoservisy.

Naším cílem je, aby zákazníci vládní omezení spojená s naší službou vůbec nepocítili. Proto dovážíme objednaná auta zcela zdarma. Proces je jednoduchý: Vyberete si auto. Zavoláme Vám a probereme všechny dotazy, podmínky a náležitosti. Přes internet zašlete dva své doklady a on-line i podepíšete smlouvu. Pak už jen počkáte, až nové auto z Driveta zaparkuje před domem. Vy přitom zůstáváte v bezpečí svého domova či okresu.

Jsme důslední a situaci nepodceňujeme. Zavedli jsme pravidelná testování na Covid -19 pro všechny členy týmu. Experti, kteří předávají auta jsou testování 2x týdně. Ostatní oddělení pracují na homeoffice a samotestování podstupují jednou za týden. Nečekali jsme na pomoc od vlády a raději se sami před zásobili dostatečným množstvím antigenních testů.

Záleží nám na bezpečí zaměstnanců a také našich zákazníků. Každý z pracovníků Driveta má k dispozici jeden respirátor FFP2 na den. Objednali jsme jich dostatečné množství, protože předpokládáme, že budou potřeba i několik následujících měsíců. Interiéry objednaných vozů vždy čistíme ozonem a předáváme v ochranných pomůckách.

V těchto týdnech se víc než kdy jindy uplatňuje naše vize: "Pracujeme na tom, aby pořízení a užívání auta bylo stejně jednoduché, jako nakupování na internetu."

O mobilitu nejen v době lockdownů se rádi postaráme za Vás.
Vaše Driveto.