Stejně jako celý národ i my v Drivetu jsme sledovali situaci po přírodní katastrofě na jihu Moravy. Oběti řádění tornáda přišly o střechu nad hlavou a nyní potřebují především finanční pomoc. Přesto jsme se rozhodli poskytnout pomoc formou bezplatného pronájmu několika vozů. Při sledování videí a fotografií z postižených oblastí byla totiž na většině snímků vidět poházená a zničená auta. V Drivetu bychom rádi pomohli překonat tyto majetkové škody, a tak zapůjčíme několik našich aut lidem, kteří je budou v následujících týdnech a měsících nejvíc potřebovat.

Jsme již v kontaktu s několika rodinami. V tomto týdnu vezeme první auto ženě, které tornádo zničilo dům, nemá ani jeden spotřebič a její auto leží půl kilometru daleko, zničené a na střeše. Má tři děti a když je potřebuje odvézt, nebo se kamkoliv přemístit, musí se spoléhat na to, že jí někdo sveze. Přistavíme ji auto, které bude zdarma využívat, jak dlouho bude potřeba.

Pokud víte o dalších podobných příbězích nebojte se nás kontaktovat. Jsme schopni vyčlenit jen několik aut z naší flotily, proto budeme vybírat pečlivě ty, kterým náš vůz pomůže nejvíce. Věříme, že i tato drobnost z naší strany pomůže obyvatelům ze zasažených oblastí překlenout ty nejtěžší měsíce.

Zpět na flexibilní operativní leasing