Driveto je třetí nejrychleji rostoucí firma ve střední Evropě.

Deloitte Technology Fast 50 je žebříček, který už 22 let oceňuje ty nejrychleji rostoucí společnosti střední a východní Evropy. Porovnává růst přihlášených technologických firem za období předchozích čtyř let, letos šlo tedy o období 2017 až 2020.

Výsledný růst o 5 829 procent nás katapultoval na bronzovou pozici mezi společnostmi v celé střední Evropě. Zejména za letošní rok se naše zákaznická báze zvětšila o více než polovinu. Do konce roku chceme mít bezmála dva tisíce zákazníků, uzavřít 1 400 nových smluv a v obratu překonat 200 milionů korun.

„Pozitivním signálem je, že rosteme i v době, kdy automobilový průmysl zažívá těžké období kvůli epidemii, nedostatku čipů a dlouhým dodacím lhůtám. I my přirozeně cítíme zdržení ve výrobě, ale zatím dokážeme s dodávkami aut pracovat tak, že máme v nabídce zastoupené téměř všechny kategorie vozů.“
Šéf firmy Adam Szabo

Tuzemské firmy v žebříčku obsadily šest z deseti prvních míst a jejich zastoupení bylo zároveň i nejsilnější z celého regionu, když si zabraly 19 z celkových 50 pozic. Kromě devatenácti českých společností se letos do žebříčku dostalo šestnáct polských, šest slovenských, čtyři chorvatské a dvě bulharské firmy. Jednoho zástupce mají i Litva a Albánie.